Også længe før coronanedlukningen har Miljøstyrelsens medarbejdere i høj grad arbejdet hjemmefra. De seneste år har en 3-2-ordning spredt sig i styrelsen, og det giver medarbejdern…
I løbet af efteråret 2020 er det blevet tydeligt, at sexisme og seksuelle krænkelser er et udbredt problem på arbejdsmarkedet. Branche efter branche er blevet ramt af skandaler, og…
Andelen af seniorer på det danske arbejdsmarked er steget markant de seneste 20 år, men alligevel er det ikke problemfrit at sætte pensionsalderen så meget op, som der er udsigt ti…
Midlertidigt ansatte lander et sted midt mellem på arbejdsmarkedet: De har hverken den selvstændiges frihed eller den fastansattes fordelagtige vilkår. Og det er stressende, fordi…
Mange unge medarbejdere ser ud til at gå ned med stress efter få år på arbejdsmarkedet. Årsagen er formentlig, at overgangen mellem det beskyttede miljø på studiet og virkeligheden…
Den danske befolkning ser ud til at være klar til at lægge livsstilen om til fordel for klimaet, og flere efterspørger også klimamål på arbejdspladsen. Men er virksomhederne og pol…
Den isolation, som pandemien har påtvunget en stor del af medarbejderne på arbejdsmarkedet, rummer store udfordringer for arbejdet – men samtidig et personligt potentiale, for nu f…
En ny måde at strukturere stillingerne på landets universiteter skal gøre op med en række problemer, blandt andet uklare karriereveje. Men selvom der er gode takter i den nye struk…
Unge kvinder har lavere arbejdsmæssig selvtillid end mænd, når de kommer ind på arbejdsmarkedet. Men så begynder en udligning, der gør, at kvinder til sidst overhaler de ellers sel…
På mange arbejdspladser foregår der arbejde, som ikke er til glæde for hverken dig, din virksomhed eller samfundet. De meningsløse opgaver har fået navnet pseudoarbejde.